MENU

Miss Danmark finalist opfordrer unge til at tage stilling til organdonation

Tak til Line Krongaard Jacobsen for at bruge sit Miss Danmark kandidature til at sætte fokus på organdonation – en hjertesag som hun oprigtigt brænder for!!! Line har nemlig fløjet med organer som kun 24 årig. Se hendes super-seje charity video…

Allerede som 17-årig kom Line Krongaard Jacobsen ind på pilotskolen Billund Air Center. Da hun kom ud, var hun en af de yngste erhvervspiloter i Europa. Som 24 årig fløj Line ambulancefly over Europa, hvor hun også har fløjet med organer.

Finalist i Miss Danmark

Senest har Line takket “ja” til at stille op til Miss Danmark, hvor hun nu er blandt finalisterne. I den forbindelse skal hun sætte fokus på nogle hjertesager, som betyder noget særligt for hende.

Valget faldt derfor helt naturligt på organdonation – og missionen var særligt, at få flere unge til at tage stilling – fordi Line er en stor inspiration for mange unge og fordi hun har mange unge følgere.

Tak til Line og hendes venner, som hjalp til med at opfordre unge i Århus til at tage stilling til organdonation i dag!!!

Se Lines Charity Video for Organdonation – ja tak! 

Vidste du?

  • At du kan tage stilling fra du fylder 15 år?
  • At kun 5% af unge mellem 15-19 år har taget stilling til organdonation?
  • At en organdonor kan redde op til 7 LIV?!

Ta’ stilling

Husk at du kan tage stilling til organdonation fra du fylder 15 år her på www.redliv.nu

Læs artiklen om Line

24-årig pilot fløj først med organer – nu flyver hun privatfly for verdensstjerner