MENU

Julemission 2021

Traditionen tro drog patientforeningen Organdonation – ja tak! igen i år afsted på vores Julemission 2021, hvor vi ønsker god jul og god bedring. Her fik vi delt hundredevis af julegaver ud til indlagte børn, unge og voksne samt til børn og unge som kommer til kontrol i julen på Rigshospitalet, OUH Odense Universitetshospital og Aarhus Universitetshospital.

En stort 🙏 TAK skal lyde til vores frivillige, som hjalp med at pakke de mange julegaver ind og var med på vores Julemission – og til Coolshop.com, som bidrog til de mange flotte julegaver og til Bolcheriet for de lækreste logobolsjer.

Mandag 6. december besøgte vi Aarhus Universitetshospital og OUH Odense Universitetshospital – og Tirsdag 7. december uddelte vi igen julegaver og julegodter ud på Rigshospitalet.

Hundredevis af julegaver til indlagte børn, unge og voksne

Julemission 2021 var igen i år en stor succes. Vi fik uddelt 100 julegaver til børn og unge, og det varmede at se, at gaverne kunne bruges og at de var et lyspunkt, som gjorde indlæggelsen og kontrollen i julen mere tålelig. Derudover fik vi uddelt 300 kræmmerhus med Organdonation – ja tak’s logobolsjer sammen med 60 dages gratis tilbud på lydbøger fra Nextory, til de voksne, som var indlagt i julen.

Endnu en gang 1.000 tak for hjælpen til alle der bidrog til at gøre vores Julemission mulig, og tak for de god snakke og for venligheden til alle jer som vi mødte på vores vej.

Organdonation – ja tak!