MENU

Heroes & Stars – Foredrag & velgørenhedsløb

LUKKET FOREDRAG 1. OKTOBER 2019 – KL. 19:00-19:45

Traditionen tro afholdes der igen i år velgørenhedsløb i Karolinelund for mellemtrinnet på Vester Mariendal Skole ifm. sundhedsugen, som afholdes i uge 41. I år samler skolen ind til Organdonation – ja tak’s Heroes and Stars Legat, som hvert år uddeles til en familie, der er ramt af alvorlig kronisk sygdom og organsvigt.

Inden Sundhedsugen skydes igang inviterer Vester Mariendal Skole til et inspirerende og livsbekræftende foredrag med Karen Heidelbach, som er blogger, debattør og Stifter af patientforeningen Organdonation ja tak! og dette års vinder af ildsjæleprisen ved Dansk Patient Award 2019 på Folkemødet på Bornholm.

Foredraget handler om at rejse sig og acceptere et nyt liv med sygdom, sorg over de ændrede livsvilkår, der følger med ved en livskrise.

I dag er Karen stolt cancermor, foredragsholder, blogger og debattør og bruger nu sin nye styrke og viden til, at hjælpe andre med at finde glæde, fodfæste og et nyt afsæt i livet.

Mød Christinna Pedersen

Christinna Pedersen er prof. badmintonspiller på det danske landshold & OL medaljevinder – Rio 2016. I december 2017 fik Christinnas lillebror konstateret en autoimmun sygdom, som nedbryder hans nyrer. Familien får at vide, at der skal en nyretransplantation til for at redde hans liv. Mød patientforeningen Organdonation – ja tak’s ambassadør til et åbenhjertigt interview/samtale om den svære tid, da deres liv pludselig påvirkes, det øjeblik organsvigt og organdonation kom tæt ind på livet.

Book et foredrag

Ønsker du at booke Karen Heidelbach fra Organdonation – ja tak! til et foredrag på din arbejdsplads, dit uddannelsessted eller i jeres klub, kirke eller et helt tredje sted, så kontakt Karen på telefon 20 51 62 51 eller send en mail til karen@organdonation-ja-tak.dk