MENU

Aalborgs borgmester bliver ambassadør for Organdonation – ja tak!

Det er med stolthed og stor glæde, at vi kan byde Aalborgs borgmester, Thomas Kastrup-Larsen, hjerteligt velkommen som den 7. ambassadør for patientforeningen Organdonation – ja tak!

Det er noget ganske særligt at få Thomas med på holdet, da han lige som Organdonation – ja tak! har rødder i Nordjylland og Aalborg. “Vi glæder os til samarbejdet med Thomas… det betyder utrolig meget for os, at vores borgmester støtter op om vores arbejde – og at han som ambassadør vil være med til at sætte fokus på organdonation i Nordjylland og resten af Danmark” – fortæller Karen Heidelbach, som er stifter og projektleder i patientforeningen. 

“Der er rigtig mange på venteliste til organer, og nogle mennesker dør, mens de venter. Der er derfor brug for, at mange flere siger “ja tak” til at blive organdonorer. Jeg håber, at mit beskedne bidrag kan få flere til at blive organdonorer.” – udtaler Thomas Kastrup-Larsen. 

LÆS MERE om Thomas Kastrup-Larsen på vores ambassadør-side…
Her fortæller Thomas mere om, hvorfor han har sagt ja til rollen som ambassadør for patientforeningen Organdonation – ja tak!

Foto: Lars Horn | Organdonation – ja tak!